Allt hänger ihop med Anna Hallén Buitenhuis 23 maj

Allt hänger ihop är en faktaspäckad föreläsning om lymfsystemet och fascian och hur du kan bygga en friskare kropp med mer energi i. Anna Hallén Buitenhuis föreläsning “ALLT HÄNGER IHOP” bygger på hennes succébok LYMFAN LEVERN & LIVET. En kunskap baserad på biokemi, evolutionen, erfarenhet och verklighet.

I föreläsningen ALLT HÄNGER IHOP förklarar Anna vad fascian är och vad du kan göra för att ta hand om den. I föreläsningen kommer du även få ta del av det vi idag kan och känner till om lymfsystemet. Både lymfsystemet och fascian ansvarar för många viktiga processer för din hälsa.

Du kommer att få många konkreta tips och kunskap om hur du kan skapa en friskare kropp

  • skapa mer energi
  • skapa ett hälsosamt flöde
  • minska ödem och svullnader
  • skapa en naturlig detox
  • stötta ditt immunsystem

LedareAnna Hallén Buitenhuis
När: 23 maj 2023, kl. 18.00-19.30
Var: 
Webbinarium via Teams. Länken skickas till dig någon dag innan.

Avgift: 100 kr medlem, stödmedlem 150 kr och 250 kr ej medlem.

Anmäl dig senast den 20 maj genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ringa 070-619 59 90 (ej SMS). Anmälan är bindande. I anmälan skriver du ditt namn och ”Allt hänger ihop”.  

Betala med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656–5345 senast 20 maj.

Inbetald avgift återbetalas inte.

OM ANNA HALLÈN BUITENHUIS

Anna arbetar med balans, helhet och system i fokus samt med insikten om att allt hänger ihop. Kunskapen är baserat på vetenskapen inom anatomi, biokemi, näringsfysiologi, immunologi och beteendevetenskap.

Grunden är att ge kroppen den kost den är designad för och mår bäst av och hitta någon form av aktivitet som passar just dig. Dessutom ingår andning, livskvalitet, kreativitet, gemenskap och glädje.

Jag behandlar inte. Jag behandlar aldrig. Jag botar inget. Jag normaliserar och balanserar kroppen. Och en kropp som fungera normalt i sin naturliga balans mår bra, säger Anna.

Anna håller bland annat kurser kring lymfsystemet och kost och driver facebookgruppen Lymfan Levern & Livet

Fler nyheter från Lymfs