Knip för bättre hälsa – Karin Björkegren Jones 25 april

Knip för bättre hälsa – Karin Björkegren Jones

Workshop med stärkande yogaövningar och knipträning. Alla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäckenbotten och få fart på lymfsystemet. Det ger effekter som till exempel stoltare kroppshållning och mindre ont i ryggen, och kan motverka inkontinens. Att lära sig knipträning och sedan fortsätta med det kommer att ge fler hälsofördelar än du kanske trott.

Ledare: Karin Björkegren Jones; hälsoprofil, yogalärare och författare
När: 25 april 2023, kl. 18.00-19.30
Var: 
Lokalen Åttitvåan, Sankt Göransgatan 82.

Avgift: 100kr medlem, 150kr stödmedlem och 250kr ej medlem.

Anmäl dig senast den 18 april genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ring 070-619 59 90 (ej SMS). Anmälan är bindande. I anmälan skriver du ditt namn och ”Knip ”.  

Betala med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656–5345 senast 19 april.

Inbetald avgift återbetalas inte.

OM KARIN BJÖRKEGREN JONES

Karin har bland annat skrivit böckerna Knip och Omstart – För en starkare, renare och friskare kropp, och erbjuder kurser och håller workshops om hur man boostar lymfsystemet. 

Karin är journalist i grunden, numera författare, med en kunskap och bredd inom hälsa som få: Yogalärare, ekologisk hudvårds terapeut, lymfmassör, botanisk aromapedagog och självläkningsterapeut. Hon har genomgått cancerbehandlingar, tagit bort höger bröst och 17 lymfnoder. Behandlingen gav biverkningar som lymfödem, som fick henna att söka svar hur hon kunde må bra. Hon utbildade mig till lymfmassör steg 1 och 2, gick kurser i hur man koppar kroppen, använder kinesiotejp och hur man mäter ut kompressionsstrumpor och skrev den första svenska boken Omstart – För en starkare, renare och friskare kropp som kom ut 2017 för alla som kämpar med ett trögt lymfflöde. 2018 kom boken Knip ut i en omarbetad version.

Varmt välkommen!

Fler nyheter från Lymfs