Egenvårdskväll med lymfmassage och facelift 14/9

Välkommen på en kväll för kropp och sinne. Lymfologen och fasciaterapeuten Gunilla ”Nilla” Fagerberg demonstrerar lymfmassage och vi provar tillsammans. Vi får även lära oss lymfmassage för ansiktet och naturlig facelift av erfarna Ansiktszonterapeut/Reflexolog Lisa Tallroth, lärare på Axelesons skola sedan 2011.

Det blir en spännande och lärorik träff där vi provar egenmassage med Nilla och samtidigt får lära oss om hur lymfsystemet fungerar och vad du själv kan göra få att få fart på dina flöden, lossa på ”stopp” fibroser, ärrvävnad m.m. Vilken kost vi kan undvika för att öka flödet. Du får även tips på och kan prova olika hjälpmedel i hur du kan använda i egenvården.

Lisa visar oss lymfmassage för ansiktet och facelift utifrån ansiktszonterapins konst och kunskap. Kroppen och vårt känsliga hormonsystem är under ständig påverkan av det som sker inom oss. Lisa förklarar hur den fysiska kroppen är kopplad med de mentala och emotionella aspekterna i energisystemet. Med hjälp av behandlingar som ansiktsmassage kan vi lösa upp blockeringar, släppa muskelspänningar och skapa flöde så att kroppen kan påbörja en självläkningsprocess. 

Ledare: Gunilla ”Nilla” Fagerberg, lymfolog och fasciaterapeut och Lisa Tallroth, Ansiktszonterapeut/Reflexolog
När: 14 september, kl. 18.00-20.00
Var: Lokalen Åttitvåan, Sankt Göransgatan 82.
Avgift: 100kr medlem, 150kr stödmedlem och 250kr ej medlem.

OM Gunilla ”Nilla” Fagerberg

Nilla är utbildad Lymfolog, Lymfmassör, Fasciaspecialist och Kostrådgivare och driver hälsoföretaget Lymf & Fasciahälsan, där hon erbjuder behandlingar, workshop och kurser.
Mer om Nillas verksamhet Lymf & Fasciahälsan och @lymf_fasciahalsan

OM Lisa Tallroth

Lisa är kursledare på Axelsons skola, där hon undervisar i främst ansiktszonterapi, naturlig facelift massage och reflexologisk chakrabalansering. Hon håller även workshops och kurser i egen regi. Lisa har ägnat de senaste 40 åren att förkovra sig och fördjupa sina kunskaper inom området hälsa och välbefinnande.
Mer om Lisas verksamhet ansiktszonterapi.com och axelsons.se/course-page/naturlig-facelift

Anmäl dig senast den 8 september genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ring 070-619 59 90 (ej SMS). Anmälan är bindande. I anmälan skriver du ditt namn och ”Egenvård”. 

Betala med Swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656–5345 senast 11 september.
Inbetald avgift återbetalas inte.

Varmt välkommen!

Fler nyheter från Lymfs