Medicinsk lymfyoga

Välkommen till Medicinsk lymfyoga ”MediYoga” när och där det passar dig! Kunniga Marie Androv leder mediyoga via zoom. MediYoga är en lugn och djupverkande yogaform som är välgörande för alla, men är extra skonsam för dig med ödem.

Vi gör dynamisk mediyoga som sätter fart på lymfsystemet. Passet består av andningsträning, mjuka rörelser, vila och meditation. Träningen tar hänsyn till våra olika förutsättningar och övningarna kan anpassas efter behov. Yogan görs sittande på matta eller stol, stående och liggande. Mediyoga hjälper lymfsystemet, stärker immunförsvaret och andningen ger effekt ända ner på DNA-nivå, visar forskningen.

Varje tillfälle spelas in och en länk skickas ut till deltagarna efter passet och finns tillgängligt i 14 dagar för dig som vill repetera eller ta igen missat tillfälle. Har du funderingar och frågor kring yogan är du välkommen att mejla till Marie marie@sjalvtrygg.se

Ledare: Marie Androv, mediyogaterapeut, mindfulnesslärare och ayurvedisk hälso- och livsstilscoach 

När: Kl. 18.00-19.00, 10 januari, 24 januari, 7 februari, 21 februari, 6 mars, 20 mars, 3 april och 17 april,

Var: Webbinarium via zoom

Avgift: 400 kr för medlemmar, 600 kr för icke medlemmar.

Anmäl dig senast den 7  januari genom att mejla till kansli@lymfs.se. Anmälan är bindande. I anmälan skriver du ditt namn och ”yoga”. Mejl med bland annat inloggningsuppgifter och information om inloggning i zoom får du från yogaläraren dagen före webbinariet.

Betala med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656–5345 senast den 9 januari. Inbetald avgift återbetalas inte.

Varmt välkommen!

Fler nyheter från Lymfs