En kväll för dig med ödem; kunskap och lugn lymfgymnastik

Kom till en inspirerande och informativ kväll om ödem med Pia Klernäs som är medicine doktor, fysioterapeut och medicinsk lymfterapeut 1/10.

Pia berättar om vad hon kommit fram till i arbetet med sin avhandling ”Lymfödem och hälsorelaterad livskvalitet”.Hon kommer också att berätta lite om enkäten som ingår i avhandlingen.

Pia kommer också att berätta om verksamheten på den relativt nyöppnade lymfödemmottagningen på Sabbatsbergs sjukhus där hon arbetar.

Och så blir det tips om träning som är bra och lämplig för oss med olika ödem.

Vi kommer under kvällen också att göra ett lymfgymnastikprogram. Rörelserna är mjuka och de sätter fart på lymfsystemet och gör oss smidigare. De flesta rörelserna kan du göra sittande på stol. En del av er har kanske gjort lymfgympan tillsammans med oss tidigare, före pandemin.

Vi kommer att även informera om två nya utbildningswebbinarier om lipödem för politiker. Syftet med webbinarierna är att det ska leda till vård för personer med lipödem i regionen.

När: tisdag den 1 oktober kl. 18.00-20.00
Var: 
Lokalen Åttitvåan, Sankt Göransgatan 82.
Avgift: Kostnadsfritt, 200 kr för icke medlemmar.

Anmälan

Anmäl dig senast den 25 september genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ringa 070-619 59 90 (ej SMS). I anmälan skriver du ditt namn och ”Seminarium”. 

Du som inte är medlem betalar med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656–5345 senast 25 september. Inbetald avgift återbetalas inte.

Välkomna!

Fler nyheter från Lymfs