Vi börjar samarbete med Amazona och Gyncancerföreningen

Publicerad den 15 oktober, 2019

Gyncancerföreningen Stockholm, Bröstcancerföreningen Amazona och Lymf S är tre patientföreningar som har mycket gemensamt. Att bröstcancer och viss form av gynekologisk cancer har en koppling är känt, likaså att många kvinnor med sådana diagnoser också får besvär med sekundärt lymfödem.

 

Nu har representanter från våra patientföreningar haft ett första mycket givande möte. Vi ser bara fördelar med att samarbeta för att ni medlemmar ska få möjlighet att delta vid olika aktiviteter och föreläsningar kring angelägna områden där vi har gemensamma erfarenheter och behov.

 

BCF Amazona har många intressanta aktiviteter på gång där vi från Lymf S nu får möjlighet att delta. Vi börjar vårt samarbete med att ni får ta del av dessa aktiviteter. Anmälan görs enligt angiven information i länken, kom bara ihåg att uppge att du är medlem i Lymf S.  Amazona

 

Våra föreningar kommer att fortsätta träffas för att planera nya aktiviteter att erbjuda er. Tillsvidare hoppas vi att du tittar igenom programmet och förhoppningsvis finner något som känns värdefullt för just dig!