Ny spännnande föreläsning!! Medveten andning – andas bättre, må bättre

Publicerad den 27 September, 2019

I samarbete med föreningen HOBS, Hälsa oberoende av storlek, bjuder vi in till en spännande föreläsning.

 

Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Livet börjar och slutar med ett andetag. Bara några minuters syrebrist kan för alltid förstöra hjärnans förmåga att bearbeta inkommande information. Vi kan överleva i veckor utan mat, men utan att andas överlever vi bara några minuter.

 

Vi tar ca 1 000 andetag varje timme, alltså upp till 25 000 andetag per dygn. Det blir 10-20 kg luft som passerar in och ut ur vårt system varje dag, vilket är 10 gånger mer än den mängd mat vi äter.

 

Har du mindre energi än du skulle önska? Sover du oroligt och vaknar trött? Går din hjärna ständigt på högvarv? Oroar du dig för minsta lilla? Kan du inte röra på dig som du önskar?

 

Vår andning är alltså jätteviktig. Genom att ta kontroll över vår den och förbättra sättet vi andas på kan vi syresätta kroppen på ett effektivare sätt och därmed må bättre. Anders berättar hur och visar olika övningar.

 

Ledare: Anders Olsson, andningsinstruktör, skapare av metoden medveten andning

När: 19 oktober kl. 10.00 – 12.00
Var: Lokalen Åttitvåan, Sankt Göransgatan 82
Avgift: Medlemmar: 100 kr, stödmedlemmar 150, icke medlemmar 300 kr

 

Kaffe/te och frukt serveras kl. 9.30

 

Anmäl dig senast den 15 oktober genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ringa 070-619 59 90.(obs! du kan inte skicka sms.) Anmälan är bindande och krävs efter-som antalet platser är begränsat. I anmälan skriver du ditt namn och 19 oktober samt om du önskar smörgås.

 

Betala med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656-5345 senast 17 oktober. Inbetald avgift återbetalas inte.
 

Den här föreläsningen sponsras av medi Sweden, Essity/Jobst och Rama Medical/Lymed. Vi är mycket glada att de ger oss möjlighet att erbjuda föreläs-ningar av eftertraktade föredragshållare till en låg kostnad för våra medlemmar.