Knip för bättre hälsa!

Publicerad den 7 augusti, 2019

Alla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäckenbotten och få fart på lymf- systemet! Knipträning är inte bara för kvinnor som fött barn utan alla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäcken-botten. För den som vill få tillbaka kontrollen över sitt underliv är bäcken- bottenträning otroligt viktig.

 

Delta i en inspirerande workshop med stärkande yogaövningar, handfasta råd och knipträning. Det ger effekter som till exempel stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen
och kan motverka inkontinens. Att lära sig knipträning och sedan fortsätta med det kommer att ge fler hälsofördelar än du kanske trott; det kan även påverka sexlivet positivt.

 

– När vi lär oss att använda den kraft som finns i vår bäckenbotten, blir våra JA starkare och våra NEJ tydligare, säger Karin Björkegren Jones.

 

 

Ledare: Karin Björkegren Jones; hälsoprofil, yogalärare och författare

När: 4 september kl. 18.00–20.00

Var: Lokalen Åttitvåan, Sankt Göransgatan 82

Avgift: Medlemmar: 100 kr, stödmedlemmar 150, icke medlemmar 300 kr

 

Kaffe/te och smörgås till självkostnadspris serveras kl. 17.30 – 18.00 och betalas på plats.

 

Anmäl dig senast den 1 september genom att mejla till kansli@lymfs.se eller ringa 070-619 59 90.(obs! du kan inte skicka sms.) Anmälan är bindande och krävs eftersom antalet platser är begränsat. I anmälan skriver du ditt namn och 4 september samt om du önskar smörgås.

 

Betala med swish till 123 113 31 07 eller bankgiro 656-5345 senast 2 september. Inbetald avgift återbetalas inte.

 

 

Den här föreläsningen sponsras av medi Sweden, Essity/Jobst och Rama Medical/Lymed. Vi är mycket glada att medi Sweden, Essity/Jobst och Rama Medical/Lymed ger oss möjlighet att erbjuda föreläsningar av eftertraktade

föredragshållare till en låg kostnad för våra medlemmar.