Välkommen till Rita Design på modevisning och caféträff

Publicerad den 24 mars, 2019

Onsdagen den 3 april  bjuder Rita Lubyte in oss på en färgsprakande modevisning och en liten kurs om lin och färg och du får tips om hur du väljer en modell som passar dig. Dessutom får vi tid till samtal, att fika och att titta och känna på alla modeller.

 

Rita Design tillverkar och säljer stickade kläder av äkta lin i många färger, modeller och storlekar. Alla modeller kan du få i din storlek. Linet lyfter fram sin bärare, glänser diskret med en härlig lyster och har ett fantastiskt fall, som sägs bero på att linet alltid söker sig tillbaka till jorden. Besök gärna hemsidan www.ritadesign.se Notera att de senaste modellerna inte är med, då hemsidan är under uppdatering.

 

När: 3 april kl. 18.00–20.00
Var: Stora. Nygatan 39, Gamla Stan
Avgift: Gratis för medlemmar

 

Anmälan: mejla till kansli@lymfs.se eller ring 070-619 59 90 (det går inte att skicka sms).