Vad gör man i styrelsen? Hör av dig så berättar vi!

Publicerad den 27 januari, 2018

Vi i Lymf S styrelse vill göra mycket för medlemmarna i föreningen. Men vi räcker inte till, utan söker fler som vill engagera sig, för fler kan göra mer. Är du intresserad av styrelsearbete så mejla eller ring!

 

Det finns mycket att göra inom området intressepolitiskt arbete, där vi kan påverka olika beslut och i slutändan få bättre vård för lymf- och lipödemiker. Det finns också många olika aktiviteter som vi skulle kunna ordna för medlemmarna. Men allt sådant kräver planering och förberedelser.

 

Känner du dig nyfiken på att ingå i styrelsen men har funderingar på vad det innebär så kontakta oss. Mejla till kansli@lymfs.se eller ring 070-619 59 90 så berättar vi hur vi arbetar och vilka uppdrag som finns.