Välkommen på modevisning och caféträff

Publicerad den 6 oktober, 2017

Lördagen 21 oktober 2017 bjuder Rita Lubyte in oss på en färgsprakande modevisning och en liten kurs om lin och färg och du får tips om hur du väljer en modell som passar dig. Dessutom får vi tid till samtal, att fika och att titta och känna på alla modeller.

 

 

Du kommer när det passar dig mellan 13.00- 1600.
Adress: Yrkesvägen 1 i Stuvsta (Huddinge), 5-10 min från Stuvsta station. Vi kan hämta vid stationen om du vill.

 

 

Rita Design tillverkar och säljer stickade kläder av äkta lin i många färger, modeller och storlekar. Alla modeller kan du få i din storlek. Linet lyfter fram sin bärare, glänser diskret med en härlig lyster och har ett fantastiskt fall, som sägs bero på att linet alltid söker sig tillbaka till jorden. Besök gärna hemsidan www.ritadesign.se. Notera att de senaste modellerna inte är med, då hemsidan är under uppdatering.

 

 

Anmälan till kansli@lymfs.se eller ring 070-619 59 90

 

rita store